Meer informatie?
Bel 0528-373373

Afspraak maken

Reparatie en onderdelen

Dat u bij Schuldink Allround keuringen terecht kunt voor allerlei keuringen en verschillende artikelen is één ding. Onze expertise én kennis gaan echter een stuk verder.

In vrijwel alle gevallen zorgen wij ervoor dat de machines of materialen weer precies zo werken als mag worden verwacht. Wanneer er tijdens het onderhoud aan machines of materialen wordt bemerkt dat ze niet voldoende functioneren zorgen wij van Schuldink Allround keuringen ervoor dat deze zaken direct worden hersteld. Mocht bij uitzondering blijken dat een machine of gereedschap niet direct gerepareerd kan worden dan kijken wij uiteraard samen met u naar de stappen die op dat moment het beste kunnen worden ondernomen. Wanneer elektrisch gereedschap een klein defect bevat kunnen wij in de meeste gevallen de schade direct herstellen. U moet dan denken aan het vervangen van snoeren of tule’s. Een dergelijke kleine reparatie wordt door ons uitgevoerd waarbij we slechts de kosten van de onderdelen in rekening brengen. Op die manier loopt een reparatie niet onnodig in de papieren.

Vervangen van onderdelen

Ook wanneer één van onze producten een onderdeel heeft dat moet worden vervangen dan zorgen wij vanzelfsprekend dat dit onderdeel aan u wordt geleverd en vervolgens wordt het onderdeel door ons in of aan het gereedschap of een ander betreffend product. Op deze manier garanderen wij een langere levensduur van de producten die wij leveren zonder dat een product direct in zijn geheel vervangen moet worden. Ook de accu’s van uw elektrisch handgereedschap kunnen wij van nieuwe cellen voorzien zodat u weer snel aan het werk kunt. Goedkopere en duurzamere oplossing.

Contact

U kunt direct contact met ons opnemen als er een reparatie aan een van uw arbeidsmiddelen moet worden uitgevoerd of wanneer er een onderdeel vervangen moet worden. Benieuwd naar de prijzen die wij hanteren? Vraag vrijblijvend een offerte aan.