Over ons

Onze onderneming Schuldink Allround Keuringen bestaat al ruim 20 jaar en wij zijn gevestigd op bedrijventerrein Zuiderkerkes ll, in het Drentse Zuidwolde. Uw aanspreekpunt is Dik Schuldink.

Wij zijn gespecialiseerd in het keuren en inspecteren van alle merken brandblusmiddelen, elektrisch handgereedschap, ladders, trappen en rolsteigers, noodverlichting, valbeveiliging en verbanddozen.
Ook voor verkoop van bovengenoemde producten kunt u bij ons prima terecht.
Omdat wij alle veiligheidskeuringen onder één dak hebben, is dit voor u wellicht kostenbesparend. Mede door onze transparante manier van werken en klantvriendelijkheid, hebben wij inmiddels ruim 800 tevreden klanten.

In ons systeem houden wij voor u bij wanneer de jaarlijkse keuring of inspectie weer plaats moeten vinden. Wij nemen altijd tijdig contact met u op om hiervoor een afspraak in te plannen. Daarom is onze slogan: Wij ontzorgen, uw verplichtingen.

Waarvoor kunt u nog meer bij ons terecht?

- Voor het keuren van droge blusleidingen.
- Voor het keuren van de elektrische installatie van verkoopwagens.
- Wij helpen u graag met het maken van een ontruimingsplan.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

ARBO-regels

Wanneer in uw onderneming gebruik gemaakt wordt van elektrisch handgereedschap, klimmaterialen of andere zaken die wettelijk moeten worden gekeurd is het prettig om de keuring door vakmensen te laten uitvoeren. Hetzelfde geldt voor noodverlichting, persoonlijke veiligheidsmiddelen en andere zaken waarvan de arbeidsinspectie eist dat ze in uw bedrijfspand aanwezig zijn. Als u de keuringen uit laat voeren door Schuldink Allround Keuringen kunt u er van op aan dat alle keuringen worden uitgevoerd met inachtneming van alle eisen die in de wet en in de (ARBO)regels worden gesteld. Normen waar onder andere rekening mee wordt gehouden zijn NEN 3140 en de NEN- EN 50110.

De keuring

Wanneer u uw elektrische arbeidsmiddelen laat keuren door Schuldink Allround Keuringen bestaat de keuring altijd uit een visuele inspectie, metingen en beproeving van de materialen die gekeurd moeten worden. Blijken er tijdens de keuring kleine defecten te worden geconstateerd dan worden deze direct door ons gerepareerd, u kunt hierbij denken aan het vervangen van snoeren en tule’s. Het uitvoeren van deze kleine reparaties geeft u de mogelijkheid om direct weer gebruik te kunnen maken van de arbeidsmiddelen terwijl alleen de benodigde onderdelen voor de reparatie door ons in rekening worden gebracht. Wanneer de keuring en de eventuele reparaties door ons zijn uitgevoerd ontvangt u een rapport waarin alle bevindingen overzichtelijk staan vermeld. Tevens houden wij voor u bij wanneer de volgende keuring moet worden uitgevoerd. Naast de keuringen die wij uitvoeren kunnen wij u ook van dienst zijn bij het onderhouden en repareren van elektrisch handgereedschap en kunnen wij de accu’s van uw gereedschap van nieuwe cellen voorzien.

 

  

Pagina delen:

Waarom Schuldink Allround Keuringen?

  • Klantvriendelijk
  • Geeft eerlijk advies
  • Goede service
Neem contact op