Meer informatie?
Bel 0528-373373

Afspraak maken

Noodverlichting aanschaffen

Er zijn van die zaken die u pas mist als u ze nodig hebt. Bij veel bedrijven blijkt dat een deugdelijke noodverlichting te zijn. Het is een feit dat noodverlichting zijn waarde pas bewijst als er sprake is van een calamiteit. Op zo’n moment kan de juiste noodverlichting in het meest extreme geval het verschil maken tussen leven en dood. Het is dan ook aan te raden om in geen enkel geval te bezuinigen op noodverlichting; u moet er toch niet aan denken dat één van uw medewerkers niet meer op tijd het pand kan verlaten als er plotseling brand uitbreekt. Helaas vallen er in Nederland nog steeds slachtoffers doordat de noodingang niet op tijd kan worden bereikt. Als verantwoordelijke in een bedrijf is het vanzelfsprekend dat u er alles aan doet om de werkomgeving zo veilig mogelijk te maken en de juiste noodverlichting hoort daarbij. Bovendien worden er in de Arbowet en vanuit de gemeente diverse eisen gesteld aan de manier en de mate waarop u noodverlichting in uw pand moet aanbrengen.

Plaatsen van noodverlichting

Bij Schuldink Allround keuringen begrijpen we heel goed dat u misschien niet alle kennis met betrekking tot de wetten en regels paraat hebt. Daarom helpen wij u graag met het plaatsen en onderhouden van de noodverlichting. Wanneer u de noodverlichting door ons laat aanbrengen weet u zeker dat u aan de eisen voldoet en dat u en uw personeel in geval van een calamiteit een stuk veiliger zijn. Wij regelen niet alleen de noodverlichting maar weten ook precies welke pictogrammen er op de draagconstructie van de verlichting moet worden aangebracht.

Regels voor noodverlichting

Wanneer u vragen hebt over de wet- en regelgeving, of u wilt de vereiste noodverlichting aan laten brengen of laten keuren hoeft u niet verder te zoeken. Schuldink Allround Keuringen is de juiste partij voor deze klus. U kunt gewoon geheel vrijblijvend een offerte aanvragen, of direct contact met ons opnemen om een afspraak te maken. Op veiligheid bezuinigt u toch niet?