Meer informatie?
Bel 0528-373373

Afspraak maken

Wij verhuren ook brandblussers of noodverlichting.

Waarom zou je een brandblussers of noodverlichting huren?

Wij worden de laatste tijd steeds vaker op het laatste moment benaderd voor het leveren en verhuren van noodverlichting en/of brandblussers voor b.v. evenementen, want: veiligheid boven al nietwaar? Maar in veel gevallen wordt aan dit belangrijke aandachtspunt pas op het laatste moment gedacht en moet er nog snel even iets geregeld worden.

Ook komt de Gemeente als vergunningverlener steeds vaker de situatie ter plaatse controleren of er wel aan de afgesproken voorwaarden wordt voldaan. Is dit niet het geval, dan ontstaat de situatie dat er op het laatste moment nog snel wat geregeld moet worden.

Wij hebben een systeem ontwikkelt om noodverlichting op een veilige manier op te hangen en te koppelen. Dus voortaan geen onveilige en/of gebrekkige snoeren meer die d.m.v. kroonsteentjes  aan elkaar gekoppeld zijn, maar gewoon goede en veilige snoeren met aparte koppelingen tussen de noodverlichtingsarmaturen.

Ook verhuren wij brandblussers. Je kunt hem eventueel op een standaard plaatsen. Deze standaard is inclusief een pictogram zodat hij ook op afstand zichtbaar is. Wil je het geheel afmaken, dan kan er ook een verbanddoos en/of blusdeken bij gehuurd worden.

Het spreekt voor zich dat genoemde items bij ons gekeurd zijn voordat ze worden ingezet!