Meer informatie?
Bel 0528-373373

Afspraak maken

Elektrisch handgereedschap

Wanneer er in uw onderneming elektrisch handgereedschap aanwezig is dan wordt daar over het algemeen intensief gebruik van gemaakt. Dat dit gereedschap dan ook moet voldoen aan de eisen die er vooraf aan worden gesteld lijkt een open deur. Toch gebeurt het nog (te) vaak dat elektrisch handgereedschap niet op de juiste wijze functioneert. Dat is niet alleen lastig als u of één van uw medewerkers bezig is met een klus, het kan ook gevaarlijk zijn. Elektrisch gereedschap dat dienst weigert of hapert kan er de oorzaak van zijn dat er beschadigingen optreden, of erger nog, dat er lichamelijk letsel ontstaat bij de gebruiker of bij een omstander.

Om dit te voorkomen is een periodieke keuring niet alleen verplicht, maar ook wenselijk. Schuldink Allround Keuringen beschikt over de vereiste kwalificaties om alle verplichte keuringen aan uw elektrische handgereedschap uit te voeren, sterker nog: wij voeren keuringen uit aan al uw elektrische arbeidsmiddelen. Eigenlijk is het eenvoudig: gebruikt u in uw bedrijf een apparaat en zit er een stekker aan dan kunt u er van uitgaan dat wij het kunnen keuren. Wij keuren niet aleen bij u op locatie, maar u kunt uw gereedschap (ook klimmateriaal of brandblussers) ook bij ons brengen. Wij zorgen er dan voor dat dit weer snel weer tot uw beschikking staat!

Volgens de regels

Wanneer wij uw elektrisch handgereedschap keuren doen wij dit zeer uitgebreid en helemaal volgens het boekje. Hiervoor zijn door de wetgever en de NEN diverse wetten en regels opgesteld aan de hand waarvan wij de keuringen uitvoeren. Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat bij een onverhoopt bedrijfsongeval de arbeidsmiddelen in elk geval aan de veiligheidseisen voldoen. Dit voorkomt een hoop narigheid achteraf want een ongeval is op zichzelf al vervelend genoeg.

De rapporten die door ons na de keuringen worden opgemaakt, worden door de arbeidsinspectie, en auditors van VCA en ISO geaccepteerd.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar onze scherpe prijzen en naar de diensten die we voor u kunnen uitvoeren met betrekking tot (klein) elektrisch handgereedschap aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of vrijblijvend een offerte aan te vragen. Bent u onze volgende tevreden klant?