Meer informatie?
Bel 0528-373373

Afspraak maken

Keuring en onderhoud

Bij Schuldink Allround Keuringen kunt u als onderneming, maar ook als ZZP’er terecht als uw elektrische gereedschap, klimmateriaal, blusmaterialen of noodverlichting periodiek moet worden gekeurd. Een dergelijke keuring is niet alleen wettelijk verplicht, het geeft u als ondernemer ook een veilig gevoel omdat u dankzij de keuring zeker weet dat uw gereedschappen en veiligheidsmiddelen voldoen aan de hoogste standaard. U kunt uw gereedschap, klimmateriaal en/of brandblussers bij ons aanbieden of wij keuren bij u op locatie.

Voorafgaande offerte

Wanneer u één of meerdere zaken wilt laten keuren komen we bij u langs om dit op een professionele manier te doen. Doordat u van te voren een offerte op kunt vragen wordt u achteraf niet verrast met onverwacht hoge facturen. Daarnaast rekenen wij geen voorrijkosten en zijn onze prijzen niet anders dan scherp en transparant te noemen.

Zaken die wij voor u kunnen keuren zijn onder andere noodverlichting en brandblusmiddelen zoals schuim- en poederblussers, Co2 blussers, brandslanghaspels, en verrijdbare blustoestellen. Daarnaast keuren wij elektrisch gereedschap en klimmateriaal inclusief toebehoren. Wanneer u meer te weten wilt komen over de manier waarop wij de afzonderlijke producten keuren dan kunt elders op deze website per product de toelichting vinden.

Onderhoud

Naast het keuren van de diverse producten besteden wij ook aandacht aan het onderhoud van de arbeidsmiddelen. Dit houdt in dat kleine gebreken door ons ter plaatse worden hersteld zonder dat daar extra arbeidsloon voor wordt gerekend. U betaalt slechts voor de onderdelen die vervangen moeten worden. Wij vinden dit een vanzelfsprekende service en zijn er trots op dat dit door onze klanten ook wordt gewaardeerd. Wanneer we tijdens een keuring merken dat er een revisie moet worden uitgevoerd, bijvoorbeeld aan een brandblusser, of wanneer een verbandtrommel moet worden bijgevuld spreekt het voor zich dat wij dat voor u kunnen doen.NCP
Voor het onderhoud van brandblusmiddelen hebben wij een officieel erkend keurmerk ontvangen en voor het keuren van klimmaterialen hebben wij een officieel erkende training gevolgd.

Meer informatielogo kiwa REOB

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van onze keuringen en onderhoud? Neemt u dan contact met ons op middels telefoonnummer 0528 - 37 33 73 of via het contactformulier.