Meer informatie?
Bel 0528-373373

Afspraak maken

Allround Service

Dat wij van vele markten thuis zijn kunt u elders op de site wel zien. Of het nu gaat om brandblusmiddelen, klimmaterialen of noodverlichting; wanneer u dit soort materiaal nodig hebt is Schuldink Allround keuringen de naam die u moet onthouden. Zelfs voor propaangas en diverse technische gassen kunt u bij ons terecht, evenals voor het onderhouden en aanschaffen van accu’s (voor gereedschap, telefoon, auto, elektrische fiets en meer).

Natuurlijk zijn wij niet de enige partij die dergelijke materialen aanbiedt, maar wij hebben in de loop der jaren een groep trouwe en zeer tevreden klanten om ons heen verzameld. Die tevredenheid hebben wij onder meer te danken aan de vele diensten die wij u kunnen aanbieden. Verkoop, onderhoud, keuringen en reparaties; al deze zaken behoren tot onze dagelijkse werkzaamheden. Voor u heeft dit als groot voordeel dat u maar één naam hoeft te onthouden en ook niet allerlei verschillende bedrijven over de vloer krijgt.
Zaken in onze dienstverlening die onze klanten in het bijzonder waarderen zijn onder andere het feit dat wij geen voorrijkosten rekenen, onze prijzen zeer scherp zijn en onze facturen helder zijn. dit laatste heeft ook te maken met de vrijblijvende offerte die wij voor u opstellen als u daar behoefte aan hebt.

Wij kunnen zonder overdrijven stellen dat we goed zijn in wat we doen, zo zijn we op de hoogte van alle wet- en regelgeving waar u mee te maken kunt krijgen en weten we hier uitstekend op te anticiperen. Misschien denkt u dat dit alleen maar mooie praatjes zijn, maar de cursussen die wij met goed gevolg hebben afgelegd zijn voor u en voor ons het bewijs. 

Ervaar de service

Als u zelf wilt ervaren wat service inhoudt volgens Schuldink Allround Keuringen bent u bij ons van harte welkom. Of u nu direct een afspraak maakt, of eerst een vrijblijvende offerte opvraagt, wij zien er naar uit om zaken met u te doen.